TOP 10 világsztár, akinek fontos a környezetvédelem!

Összegyűjtöttem számotokra 10 olyan világsztárt, akinek igazán fontos a környezetvédelem és a hírnevük erejét felhasználva tesznek a fenntartható jövőért és a természetvédelemért.

Évről évre egyre jobban érezzük a klímaváltozás hatásait a bőrünkön vagy szembesülünk a világunkban történő sokkoló környezetszennyezési katasztrófákkal.

Emiatt világszerte egyre több ember kezdett el foglalkozni a környezetvédelemmel, akik nem csak szóban, de tettekben is kiváló példát mutatnak mindannyiunknak. Ilyenek a világsztárok is, akik közülük egyre többen válnak lelkes környezetvédővé.

A listámban sok számtokra is ismert környezetvédelemben jártas sztár kapott helyet, de ennek ellenére bízom benne, hogy szolgálhatok még nektek is meglepetésekkel.

Nektek olyan személyeket válogattam össze, akik nem csak szóban, hanem tettekkel is kiváló példát mutatnak sok millió embernek.

Van köztük olyan, aki két koncert között szemetet szed az óceán partján, de olyan is, aki két filmforgatás között az őserdők megmentésére siet.

Fontos azt elmondanom, hogy minden híres ember a közösségi platformjain egyetlen megosztással is milliókat érhetnek el és ezreket ösztönözhetnek arra, hogy tegyenek a Föld megmentéséért, akár faültetések szervezésével, szemétszedési akciók megrendezésével vagy a vásárlási szokásaik megváltoztatásával.

Nos, nézzük is meg ki a legzöldebb világsztár kerek-e világon?

Ha érdekel a környezetvédelem, akkor iratkozz fel a csatornámra, mert nélküled nem sikerülhet!

További videók: https://bit.ly/2RzwGzb