Környezetvédelmi előadás vállalok!

Klímaváltozás, környezetvédelem, zero waste

Környezetvédelmi előadás interaktív megtartását vállalom, mint környezetvédelmi szakértő. Célom a környezetvédelem népszerűsítése Magyarországon.

Az utóbbi években a magyarországi médiájában én voltam a leggyakrabban szereplő civil környezetvédelmi szakértő, akit rendre a legnézettebb televízió csatornák (RTL Klub, Tv2), vagy online hírlapok (index.hu, hvg.hu) kérték fel arra, hogy véleményt mondjak több környezetvédelmi témában is. Mindez köszönhető az általam vezetett környezetvédelmi szervezet, a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány létrehozásának, illetve a szakmai munkámnak, amit a hulladekvadasz.hu-n, illetve más hírportálokon, mint külsős újságíró végeztem.

zold-online-marketing-eloadas.jpg

Ez egyben hatalmas megtiszteltetés, illetve hatalmas felelősség is, hiszen fontos az embereket a lehető legpontosabban, leghitelesebben, elfogultság nélkül tájékoztatni az adott témáról.

Az említett évek alatt hatalmas tudást és hozzáértést szereztem:

  • magyarországi és általános hulladékgazdálkodási,
  • globális és hazai környezetvédelmi,
  • közösségi önkéntességi,
  • közösségi online médiai,
  • szervezetépítési és szervezetvezetési témákban.
  • Továbbá zero waste és a zöld marketing.

Célom, hogy a megszerzett ismeretanyagokat minél több emberhez eljuttassam és ezáltal minél többen vegyenek részt a környezetvédelemben lakossági és céges oldalról egyaránt.

Környezetvédelmi szakmai előadót keresel? Válassz engem! Hogy miért? Megmutatom!

Már több ízben adtam elő Magyarország több pontján is, amikből külön kiemelném az Interreg Magyarország-Horvátország határon átnyúló program keretében megvalósuló „EcoSmartCities” ökológiailag okos és fenntartható városok című Projekten keretein belül tartott a Fenntartható hulladékgazdálkodás témájában tartottak előadásomat.

Továbbá több egyetemen (Corvinus, Elte ÁJK, BGE), környezetvédelmi eseményen voltam szakmai előadó környezetvédelmi témákban. Ezekről bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.

Vallom azt, hogy a környezetvédelem a jövőnk záloga, ami nélkül se nekünk, se a jövő öko-nemzedékének nincs jövője.

Ezért is nagy örömmel állok rendelkezésére környezetvédelmi előadás témájában közintézmények, cégek, illetve magánrendezvények eseményszervezőinek.

 

Kattints ide a kapcsolatfelvételhez.