TikTok és amiért te is használni fogod!

TikTok egy új, de mai szemmel igencsak sok potenciállal rendelkező alkalmazás, amit már egyre többen használnak világszerte.

Az utóbbi évtizedekben az tapasztalható, hogy 4-5 évente megjelenik egy új közösségi platform, ami hirtelen felkapott lesz és tömegeket mozgat meg. Egy ilyen alkalmazás a TikTok is. Ismerd meg még ma!

Mi az a TikTok? Miért érdemes használni?

Az utóbbi években megfigyelhető volt, hogy az írott tartalom helyett a videós tartalmak kezdtek elterjedni a közösségi médiában. Ez azzal magyarázható, hogy az ilyen vizuális tartalmak könnyebben emészthetőek, mivel egyre kevesebbet olvasnak az emberek!

tiktok.png

Ez nagyon kedvez a kínai tulajdonban álló alkalmazásnak. Így egy 2020 december elejei adat szerint már a világon több mint 700 millió aktív felhasználója van a platformnak, ami egyre csak nő, ahol rövid figyelemfelkeltő videókkal lehet hatalmas nézettségeket elérni.

Ha érdekel mi ez az alkalmazás pontosan, akkor ajánlom figyelmedbe a Mi az a Tiktok című cikkemet.

tiktok-tanacs.jpg

Az alkalmazással nem csak rövid videókat lehet megosztani, hanem úgynevezett "TikTok pénzkeresés" lehetőségre is van mód. Ez utóbbi sok mindenben hasonlót a már meglévő és ismert platformokéra, amiben azért van némi különbség. A linkelt cikkemből ez is kiderül.

Én Szebenyi Péter néven vagyok megtalálható a TikTokon. Kövess be, ahol főként zöld marketinggel, környezetvédelemmel, online marketinggel foglalkozom.

@szebenyi.peter

Végig mered nézni? � �- Ezt kapjátok tőlem 2021-ben! ##foryou ##zöldmarketing ##bitcoin ##környezetvédelem ##onlinemarketinges

♬ Later Bitches - The Prince Karma

Minderről rendszeresen beszámolók a Zöld marketing blogomon, amit szerintem, hogy hazabeszéljek nem érdemes kihagyni.